O seminaru

Bez COVID-a

Naša zemlja, kao i veći dio svijeta, doživljava ozbiljne posljedice pandemije COVID-19 koja uzrokuje patnju, remeti naš način života, rada i odnosa. Razumljivo je da je, iznad svega, prioritet spasiti živote i napredovati u borbi protiv virusa. Pohvaljujemo rad zdravstvenih radnika i mnogih drugih zbog njihove predanosti i solidarnosti. Zbog toga se moraju uložiti svi napori i upotrijebiti svi resursi za prevladavanje ozbiljnih učinaka pandemije na poduzeća i zapošljavanje. Bez gospodarskog oporavka neće biti društvene normalnosti i ne mogu se zajamčiti odgovarajuće razine progresa i blagostanja.
 
Stručni seminar CESTE nastavlja svoju aktivnost uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i bit će dio reaktivacije sa željom da bude gospodarski motor,  promičući aktivnosti tvrtki, profesionalaca i poduzetnika, surađujući s javnim i privatnim inicijativama za prevladavanje situacije i samim time doprinosi važnosti  jačanja uloge seminara i sajmova kao jedne od glavnih poluga prijeko potrebnog gospodarskog i socijalnog oporavka.
 

Stručni seminar CESTE 2022 održat će se u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama stožera civilne zaštite RH i uz OBAVEZNO predočenje digitalne Covid potvrde ili važečeg negativnog Covid testa.

 
INFORMACIJE O UVJETIMA ULASKA U REPUBLIKU HRVATSKTU MOŽETE NAĆI OVDJE: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211
 

 

Korištenje maski za lice

Korištenje maski za lice obvezno je na mjestima održavanja, osim u određenim dijelovima ugostiteljskog područja.

Socijalno distanciranje

Prostori i kontrola pristupa, protoci i kapaciteti dizajnirani da osiguraju socijalno distanciranje među ljudima.

Sanitarne stanice

Postavljanje postaja za dezinfekciju ruku s dozatorima s alkoholnim gelom .

.

Dezinfekcija i čišćenje

Pojačanje protokola čišćenja i dezinfekcije kako bi se u potpunosti zajamčila sigurnost sudionika.

Pojačana ventilacija

Poboljšanje ventilacijskog sustava upotrebom antibakterijskih filtara i povećana učestalost obnavljanja zraka.

Digitalizacija

100% digitalna registracija i kontrola pristupa, bezgotovinsko plaćanje u svim ugostiteljskim objektima, usluga internetske prodaje i minimiziranje upotrebe i razmjene fizičkih proizvoda tijekom događaja.